Lip Scrub | Coconut

Cukrový peeling na rty s vůní kokosu

100% NATURAL
100% NATURAL
HANDMADE
HANDMADE
100% VEGAN
100% VEGAN
CRUELTY FREE
CRUELTY FREE
  1. Použití: na rty
  2. Typ pokožky: normální
  3. Vůně: sladká, food

Dopřejte svým rtům speciální péči v podobě přírodního peelingu na rty se sladkou kokosovou vůní. Obsažené ingredience perfektně rty vyhladí, vyživí a v případě potřeby prodlouží výdrž následně aplikované rtěnky. 

Obsahuje bio třtinový cukr, kokosovou mouku, mandlový olej lisovaný za studena, bio bambucké máslo a přírodní kokosové aroma. Obsažené cenné oleje, másla a cukr vyčarují sametově jemné a šťavnaté rty.

Lahodná kokosová vůně přímo láká k ochutnání. Díky přírodnímu složení můžete scrub během či po jeho použití ze rtů klidně i olíznout.  

Hmotnost: 25 g

199 Kčvč. DPH
Dostupnost:Skladem
icon deliveryDoprava zdarma od 1 500 Kč

Složení a ingredience

bio světlý třtinový cukr, bio kokosová mouka, mandlový olej LZS, přírodní kokosové aroma, bio bambucké máslo

Inci

Sucrose, Cocos nucifera Flour, Prunus amygdalus dulcis Oil, Aroma, Butyrospermum parkii Butter

Vybrané základní ingredience

Třtinový cukr
Třtinový cukr
Třtinový cukr

Popis

Třtinový cukr je potravinářská surovina získávaná pomocí vaření cukrové šťávy, která se vyrábí lisováním cukrové třtiny (Saccharum officinarum). Na rozdíl od bílého cukru obsahuje melasu a nebyl chemicky vybělen. Melasa obsahuje vápník, železo, sodík, draslík, chrom, zinek, selen, mangan, molybden, měď, hořčík, fosfor a některé aminokyseliny. Třtinový cukr se nejčastěji používá jako sladidlo, ale plní svou nezastupitelnou funkci i v kosmetických produktech. 

Dozvědět se více
Kokosová mouka
Kokosová mouka
Kokosová mouka

Popis

Kokosová mouka se vyrábí z kokosové dužiny, která se nejprve vysuší, následně se z ní zastudena vylisuje kokosový olej a potom se mele na prášek. Vzledově je velice podobná pšeničné mouce, jen se zabarvena lehce do žluta. Mouka je přiřozeně bezlepková a lehce nasládlá. Má vysokoý obsah bílkovin, proto je vhodná pro vegany a vegetariány. Používá se hlavně v kuchyni. 

Dozvědět se více
Mandlový olej
Mandlový olej
Mandlový olej

Popis

Mandlový olej se získává ze semen rostliny mandloně obecné a je bohatý na minerály (draslík a vápník), kyselinu olejovou a polynenasycenou omega 6 linolovou kyselinu. Mandlový olej je jedním z nejcennějších rostlinných olejů. Obsahuje vitamíny A, E, K a síru. Je velmi lehký, rychle se vstřebává, neucpává póry a svým složení je velmi podobný lidské pokožce.

Dozvědět se více
Bambucké máslo
Bambucké máslo
Bambucké máslo

Popis

Bambucké máslo je tuk získávaný z plodů (ořechů) stromu máslovníku afrického a, pokud není dezodorované, má příjemnou ořechovou vůni. Může mít téměř bílou, žlutou nebo až světle hnědou barvu a jeho konzistenci ovlivňuje okolní teplota (taje až v teplotách kolem 40 stupňů). Obsahuje nasycené mastné kyseliny – hlavně kyselinu stearovou a olejovou, vitamín E, triterpenové alkoholy a rostlinné steroly.

Dozvědět se více

Související produkty (9)