FotogalerieFotogalerie

Merry Christmas

Designové ručně vyrobené mýdlo pro normální pokožku – limitovaná vánoční edice

HANDMADE
HANDMADE
100% VEGAN
100% VEGAN
CRUELTY FREE
CRUELTY FREE

Nádherné sváteční barvy a hřejivá vůně plná vánočního koření, jehličí a červených bobulí protkaná tóny ambry a pižma vykouzlí neodolatelnou vánoční atmosféru ve vašich koupelnách i srdcích. Udělejte si radost s mýdlem Merry Christmas, které bude zároveň i skvělým stylovým dárkem pro vaše blízké.

Obsahuje vysoký podíl pečlivě namíchaných rostlinných olejů, které zaručují velmi jemné a hebké mytí a pokožku zanechají vláčnou, vyživenou a nevysušenou. O krásnou barvu mýdla se postarala minerální barviva a oxid zinečnatý.

Hmotnost: 100 ± 5 g

189 Kčvč. DPH
Dostupnost:Skladem
icon deliveryDoprava zdarma od 1 500 Kč

Složení a ingredience

voda, slunečnicový olej, palmový olej (RSPO), kokosový olej, olivový olej, parfém, minerální barvivo mica, oxid zinečnatý, oxidy železa

Inci

Aqua, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Zinc Oxide, Mica, Eugenol, CI 77491

Vybrané základní ingredience

Slunečnicový olej
Slunečnicový olej
Slunečnicový olej

Popis

Slunečnicový olej se získává ze semen rostliny slunečnice roční a obsahuje kyselinu olejovou a linolovou, bílkoviny, triglyceridy, steroly, vitamíny A, D, E a lecitin. Jeho složení je velmi podobné lipidům v naší kožní tkáni. Rychle se vstřebává a proniká i do hlubších vrstev pokožky.

Dozvědět se více
Kokosový olej
Kokosový olej
Kokosový olej

Popis

Získává se z plodů (ořechů) kokosové palmy, má čirou a velmi lehkou konzistenci, která se změní v bílou a tuhou už při teplotách kolem 20°C. Snadno se vstřebává a nezanechává výrazný pocit mastnoty. Je bohatý na bílkoviny, tuky, mastné kyseliny a antioxidanty. 

Dozvědět se více
Olivový olej
Olivový olej
Olivový olej

Popis

Získává se lisováním z plodů stromu olivovníku, které jsou bohaté na vitamíny A, E a K, omega-3 mastné kyseliny a kyselinu olejovou. Olej z nich lisovaný má lehkou konzistenci, rychle se vstřebává a silně promašťuje. Je to jeden z nejpoužívanějších olejů v kosmetice.

Dozvědět se více

Související produkty (5)