+++   Dla klientów końcowych przy zamówieniu powyżej 250 Zł DOSTAWA GRATIS!   +++  

×

Merry Christmas

Oryginalne ręcznie robione mydło dla skóry normalnej – limitowana kolekcja świąteczna.

100% VEGAN
100% VEGAN

Przepiękne barwy i rozgrzewający aromat przypraw, igliwia i owoców, z nutami ambry i piżma, które wyczarują niepowtarzalną świąteczną atmosferę w Waszej łazience i w Waszym sercu. W te Święta podarujcie sobie Merry Christmas i poczujcie tę magię! Mydło będzie też stylowym prezentem dla Waszych najbliższych.

Mydło zawiera duże ilości olejów roślinnych, które gwarantują delikatną i jedwabistą pielęgnację, pozostawiając skórę miękką, odżywioną i gładką. Piękny kolor mydło zawdzięcza wyłącznie naturalnym barwnikom mineralnym i tlenkowi cynku.

Waga: 100 ± 5 g

28 złz VAT
Dostępność:Aktualnie niedostępne
icon deliveryDarmowa dostawa od 250 zł

Składniki

woda, olej słonecznikowy, olej palmowy (RSPO), olej kokosowy, oliwa z oliwek, składnik zapachowy, mineralny barwnik mika, tlenek cynku, tlenki żelaza

INCI

Aqua, Sodium Sunflowerate, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Olivate, Glycerin, Parfum, Zinc Oxide, Mica, Eugenol, CI 77491

Główne składniki

Olej słonecznikowy
Olej słonecznikowy
Olej słonecznikowy

Opis

Olej słonecznikowy pozyskiwany z nasion słonecznika jest bogatym źródłem kwasu oleinowego i linolowego, białek, triglicerydów, steroli, witamin A, D, E i lecytyny. Jego skład przypomina skład ludzkiej skóry. Łatwo się wchłania i przenika do głębszych warstw skórnych.

Dowiedz się więcej
Olej kokosowy
Olej kokosowy
Olej kokosowy

Opis

Uzyskuje się go z orzechów palmy kokosowej. Posiada lekką konstystencję i jest transparentny, jednak już w temperaturze 20 C tężeje i zmienia barwę na białą. Łatwo wchłaniany przez skórę, nie pozostawia tłustej warstwy. Bogaty w białka, tłuszcze, kwasy tłuszczowe i antyoksydanty.

Dowiedz się więcej
Oliwa z oliwek
Oliwa z oliwek
Oliwa z oliwek

Opis

Olej tłoczony z owoców oliwki, bogatych w witaminy A, E i K, kwasy tłuszczowe omega-3 i kwas oleinowy. Oliwa ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i wyraźnie natłuszcza skórę. Jeden z najczęściej stosowanych w przemyśle kosmetycznym olejów.

Dowiedz się więcej